Psykoterapia- ja taidepsykoterapiapalvelut

Tarjoan psykoterapiaa aikuisille. Voit tulla ilman lähetettä mikäli haluat apua elämäntilanteeseesi ja sen tarkasteluun.

Psykoterapia on keskeinen hoitomuoto mielenterveyden häiriöissä. Kela tukee psykoterapiaa kuntoutusmuotona. Kelan korvauksen saamiseksi tarvitset psykiatrin lähetteen.

Psykoterapia

Psykoterapia on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) rekisteröimien psykoterapeuttien antamaa keskusteluapua erilaisissa elämän solmukohdissa painiville. Psykoterapian tarkoituksena on auttaa pääsemään elämää hankaloittavista asioista eroon tai selviämään paremmin niiden kanssa. Psykoterapeutti auttaa asiakastaan ammatillisin keinoin saavuttamaan sen, mitä asiakas haluaa elämässään muuttaa.

Taidepsykoterapia

Taidepsykoterapiassa yhdistetään keskusteluun asiakkaan erilaisilla menetelmillä ja materiaaleilla tekemä kuva. Vaikka puhumme taideterapiasta sillä ei ole mitään tekemistä esittävän taiteen kanssa. Kuvasta tulee sellainen kuin tänään on tarkoitus tulla. Kuvallinen työskentely sinällään laajentaa omaa ajattelua ja antaa uusia luovia ratkaisuja elämäntilanteisiin. Kuvia ei tulkita millään tavalla.

Palautetta asiakkailtani:

"Vakuutuin siitä, että puhuminen auttaa katsomaan ja näkemään kokonaisuuksia ja isompia linjoja omassa toiminnassa. Sain uskoa siihen, että "virallinenkin" apu voi auttaa tällaisissa asioissa."

"Tämä prosessi oli minulle todella tärkeä tässä elämäntilanteessa. Sain tukea tärkeysjärjestyksen luomisessa ja pahojen tilanteitten yli pääsemisessä."

"Hyvä kuuntelija, helppo jutella, sain hyviä neuvoja"